Heeft u een gewaagd idee? Wilt u uw website een moderne touch geven? We horen het graag. Sterker nog, we willen het graag voor u realiseren. Elk krachtig merk heeft een aantrekkelijke, functionele online aanwezigheid nodig. En bij Devlogiq willen we deel uitmaken van uw succes. Dus laat ons iets weten of bel ons op een van de volgende manieren:

Office Amsterdam, Netherlands

R.Tomas +31 619929075 office@devlogiq.nl Oderweg 1,1043 AG, Amsterdam, Netherlands

Send a message

WebSite

WebShop

WebApp

SEO

Frequently Asked Questions

Werken Jullie Met Wordpress Of Een Ander Gratis Platform?

Nee, dat doen we niet. Al onze websites zijn op maat ontwikkeld zodat deze 100% bij uw bedrijf passen. Terwijl kant-en-klare websites zoals Wordpress, Joomla, Prestashop, Magento, enz. hun voordelen hebben, komen ze ook met een aantal beperkingen, evenals een aantal beveiligings- en optimalisatiekwesties. Helaas maken deze het voor uw bedrijf moeilijk om te groeien en zich van de concurrentie te onderscheiden.

Hoeveel Kost Het Om Een ​​App Of Website Te Bouwen?

Hoewel we erg transparant zijn als het gaat om kosten, zijn er veel factoren die de prijs van een website bepalen. En alleen na een zorgvuldige analyse en een consultatie met u of uw teamleden, kunnen we u een offerte aanbieden op basis van de complexiteit van de website, details en extra functionaliteit.

We rekenen uiteraard niets aan om uw bedrijfsdoelen beter te begrijpen en om een ​​duidelijk beeld van uw verwachtingen en behoeften te verkrijgen.

Bovendien passen we nooit verborgen kosten toe en streven we ernaar om de website binnen het vooraf afgesproken budget te voltooien.

Zelfs wanneer de uiteindelijke kosten enigszins kunnen variëren, weet u hoeveel elke extra functie kost voordat we deze implementeren. Op deze manier zijn er geen verrassingen en kunt u uw website-uitgaven vooraf budgetteren.

Hoe Lang Duurt Het Om Een Website Te Maken?

Dit kan, net als de kosten, variëren afhankelijk van de eisen en wensen van de klant, omdat we niet met een vooraf bepaalde structuur werken en we alles vanaf nul moeten opbouwen.

Er kan echter een ruwe ETD (geschatte tijd van levering) voor elk project worden bepaald op basis van de betrokken middelen, de complexiteit, het type en de structuur van de website en andere elementen die we eerder hebben afgesproken.

Werkt De Website Ook Op Mobiele Apparaten?

Absoluut! Wanneer we onze websites ontwerpen, zorgen we ervoor dat ze volledig responsief zijn op alle platformen en geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten. Ongeacht iemand uw website bezoekt vanaf uw desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone: de functionaliteit en opmaak van uw website bieden uw klanten steeds een gebruiksvriendelijke, interactieve en volledige online ervaring aan.

Wat Is Een Content Management Systeem (CMS)?

Een content managementsysteem (CMS) stelt u in staat 24/7/365 aan het roer te staan en eenvoudig wijzigingen aan te brengen op uw website zonder de hulp van een professionele programmeur. U hoeft geen ingewikkelde zaken te leren en geen extra software te installeren. Dankzij het CMS kunt u de inhoud op uw website beheren, aanpassen en uploaden wanneer u maar wilt.

View all