Werken Jullie Met Wordpress Of Een Ander Gratis Platform?

Nee, dat doen we niet. Al onze websites zijn op maat ontwikkeld zodat deze 100% bij uw bedrijf passen. Terwijl kant-en-klare websites zoals Wordpress, Joomla, Prestashop, Magento, enz. hun voordelen hebben, komen ze ook met een aantal beperkingen, evenals een aantal beveiligings- en optimalisatiekwesties. Helaas maken deze het voor uw bedrijf moeilijk om te groeien en zich van de concurrentie te onderscheiden.

Hoeveel Kost Het Om Een ​​App Of Website Te Bouwen?

Hoewel we erg transparant zijn als het gaat om kosten, zijn er veel factoren die de prijs van een website bepalen. En alleen na een zorgvuldige analyse en een consultatie met u of uw teamleden, kunnen we u een offerte aanbieden op basis van de complexiteit van de website, details en extra functionaliteit.

We rekenen uiteraard niets aan om uw bedrijfsdoelen beter te begrijpen en om een ​​duidelijk beeld van uw verwachtingen en behoeften te verkrijgen.

Bovendien passen we nooit verborgen kosten toe en streven we ernaar om de website binnen het vooraf afgesproken budget te voltooien.

Zelfs wanneer de uiteindelijke kosten enigszins kunnen variëren, weet u hoeveel elke extra functie kost voordat we deze implementeren. Op deze manier zijn er geen verrassingen en kunt u uw website-uitgaven vooraf budgetteren.

Hoe Lang Duurt Het Om Een Website Te Maken?

Dit kan, net als de kosten, variëren afhankelijk van de eisen en wensen van de klant, omdat we niet met een vooraf bepaalde structuur werken en we alles vanaf nul moeten opbouwen.

Er kan echter een ruwe ETD (geschatte tijd van levering) voor elk project worden bepaald op basis van de betrokken middelen, de complexiteit, het type en de structuur van de website en andere elementen die we eerder hebben afgesproken.

Werkt De Website Ook Op Mobiele Apparaten?

Absoluut! Wanneer we onze websites ontwerpen, zorgen we ervoor dat ze volledig responsief zijn op alle platformen en geoptimaliseerd zijn voor alle apparaten. Ongeacht iemand uw website bezoekt vanaf uw desktopcomputer, laptop, tablet of smartphone: de functionaliteit en opmaak van uw website bieden uw klanten steeds een gebruiksvriendelijke, interactieve en volledige online ervaring aan.

Wat Is Een Content Management Systeem (CMS)?

Een content managementsysteem (CMS) stelt u in staat 24/7/365 aan het roer te staan en eenvoudig wijzigingen aan te brengen op uw website zonder de hulp van een professionele programmeur. U hoeft geen ingewikkelde zaken te leren en geen extra software te installeren. Dankzij het CMS kunt u de inhoud op uw website beheren, aanpassen en uploaden wanneer u maar wilt.

Kunt U Mijn Huidige Website Herstellen?

Ja, dat kunnen we, maar net als een oud gebouw dat voor zijn renovatie helemaal leeggehaald moet worden, kunnen de tijd en kosten die gemoeid zijn met het maken van complexe aanpassingen op een verouderde website uiteindelijk niet de moeite waard zijn, en ook niet de waarde ervan verhogen. In plaats daarvan raden we soms aan om een nieuwe website te maken, met alle belangrijke functies en details die u wenst en nodig heeft. Op deze manier leveren we, in plaats van tijd en geld te verspillen aan het trachten van fouten te traceren, de oude code te volgen en de bestaande functionaliteit te begrijpen, een website die is afgestemd op de specifieke behoeften van uw merk.

Hoe Werkt Het Betalingsproces?

Om elk project dezelfde kansen te bieden en onze klanten eerlijk te behandelen, vereisen we een aanbetaling van 50% voordat we alles in gang zetten. Dit stelt ons in staat om ons 100% in te zetten voor ieder project dat we aannemen door al onze middelen te betrekken en al onze liefde en passie erin te stoppen. Wanneer het ontwerp van de website voltooid is en we hem klaarmaken om gelanceerd te worden, wordt de laatste 50% verzocht.

Wat Is SEO En Hoe Kan Het Mij Helpen?

In feite staat SEO voor 'Search Engine Optimization' (ofwel zoekmachineoptimalisatie) en verwijst het naar alle strategieën en processen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat een website hoog scoort en gemakkelijk te vinden is in zoekresultaten.

In een wereld die in toenemende mate afhankelijk is van internet, zijn zoekmachines de norm geworden voor surfen op internet en het zoeken naar informatie. Ze verzamelen elke dag tonnen informatie door de zoekopdrachten die mensen uitvoeren en dienen ook als een ongelooflijk krachtig hulpmiddel voor marketeers en online bedrijven om hun online positie aan te passen om meer bezoekers aan te trekken.

Van hetgeen waarnaar mensen zoeken (trefwoorden) tot geavanceerde algoritmen: er zijn heel wat elementen die een rol spelen bij het bepalen van de rang en positie van uw website; het uiteindelijke doel van een weloverwogen en geïmplementeerde SEO-strategie.

Wat Zijn Trefwoorden?

Zoekmachines zijn volledig afhankelijk van trefwoorden en trefwoordzinnen; de tekst of uitdrukking die een webgebruiker invoert in het zoekvak om informatie te vinden met betrekking tot een bepaald onderwerp. Of simpeler gezegd: trefwoorden leiden bezoekers naar uw website.

Waarom Heb Ik Een Website Nodig?

Een sterke online aanwezigheid maakt tegenwoordig deel uit van een succesvolle bedrijfsstrategie. Met een volledig geoptimaliseerde en interactieve website, zult u niet alleen uzelf als een professionele marketeer vestigen, maar ook meer gerichte kwaliteitsvooruitzichten bereiken en uw boodschappen effectiever kunnen communiceren naar bestaande klanten.