Waarom voor maatwerk kiezen?

Het opzetten van een hoog converterende webshop is misschien wel een van de moeilijkste taken waarmee de meeste marketeers geconfronteerd worden. Er zijn een aantal zaken waaraan u moet denken voordat u uw eigen online winkel begint... Maar hoe goed uw producten ook mogen zijn: als u niet beschikt over een professionele, interactief ontwerp, zullen uw klanten uw merk niet voldoende vertrouwen om een bestelling te plaatsen en hun geld ergens anders gaan spenderen.

In de o zo competitieve online sector is uw imago van groot belang. Natuurlijk kunt u opteren voor een kant-en-klare oplossing of een voorgedefinieerd thema, maar in dat geval heeft u niet de flexibiliteit of vrijheid die u met uw bedrijf wenst, en zult u de website later ook niet kunnen opschalen.

Daarom is een veelzijdige, maatwerk online webwinkel essentieel voor uw online succes...

Om ervoor te zorgen dat uw potentiële klanten terugkerende klanten worden en de bekendheid van uw merk groeit aan hetzelfde tempo als uw bedrijf.

Begrijp ons niet verkeerd. Kant-en-klare oplossingen hebben hun voordelen...

Maar als u bezig bent met het opschalen van uw bedrijf, dan is het geen goed idee dat uw website lijkt op die van anderen.

Enkele van de uitdagingen die onze klanten aangaven voor ze zich tot ons wendden:

  • De vooraf ontworpen website die ze hadden gekozen, was te simpel of te complex voor hun behoeften.
  • De webapplicatie vereiste té veel werkmiddelen, wat leidde tot een enorme serverbelasting.
  • Ze moesten nog steeds een aantal onderdelen van de applicatie aanpassen voordat deze aan hun zakelijke vereisten voldeed. En dit kostte meer tijd en geld dan de toepassing zelf.

In al deze gevallen is het veruit de beste optie om een online winkel te laten ontwikkelen die is afgestemd op uw bedrijf en een professionele boodschap aan uw doelpubliek overdraagt.

Waarom voor maatwerk e-commerce-oplossingen kiezen?


Bij Devlogiq helpen onze experts u met het bouwen van de ideale webshop die tegemoetkomt aan al de behoeften van uw klanten. Hier zijn enkele van de voornaamste voordelen die u bekomt wanneer u met ons samenwerkt:
  • We zijn geweldig in het bedenken van opvallende ontwerpen die uw bezoekers vastgrijpen, meenemen in het verhaal van uw merk en ze uiteindelijk converteren tot klanten.
  • We schrikken niet terug voor hard werk. U kunt rekenen op onze constante input, zelfs na de lancering van de website. Door constant onderhoud, prestatiemonitoring en marketingsuggesties. We blijven aan uw zijde en zorgen ervoor dat u het maximale kunt halen uit uw inspanningen.
  • We leveren niet alleen code af; we volbrengen ook al uw verwachtingen - we luisteren naar wat u wilt en wat u van uw website verwacht (verhoogde verkoop, een groter publiek, enz.) en passen het ontwerp aan uw specifieke behoeften aan.

Hoe doen we het?

Ons beproefde en stapsgewijze proces voor de ontwikkeling van maatwerkwebsites stelt ons in staat om even toegewijd te zijn bij elk project dat we aannemen en onze uiterste best te doen.

01

Analyse van uw bedrijf

We doorgronden uw bedrijf, ontdekken wat uw sterktes zijn en promoten uw voornaamste voordelen.

02

Beginnen met de basics

We beginnen door een raamwerk op te stellen voor uw toekomstige website; een basisstructuur en enkele algemene richtlijnen om te bepalen hoe het eruit gaat zien.

03

Ontwikkeling en personalisatie van het ontwerp

Tijdens deze fase van het proces concentreren we ons op het ontwerp van uw unieke visuals die de belangrijkste aspecten van uw merk naar uw klanten toe zullen communiceren.

04

Integratie an het ontwerp

Nadat we klaar zijn met het ontwerp, beginnen we de code te schrijven die het in leven zal brengen en zorgen we ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd.

05

Testversie

Nadat we de laatste hand hebben gelegd aan het ontwerp, maken we een testversie van de website en controleren we of alles volgens plan werkt.

06

Lancering

Wanneer alles goed werkt en er geen problemen zijn, configureren we de server en lanceren we de website online.

Wilt u een unieke, goed presterende, responsieve en compacte online aanwezigheid?

Laten we samen bouwen aan het succesverhaal van uw merk.

Ja, dat wil ik!