Wat is webdesign op maat precies?

Een website is zoveel méér dan alleen code en technisch jargon. Indien uw website goed is ontworpen, kan het een zeer krachtige marketingtool zijn die de identiteit van uw merk weerspiegelt en het potentieel heeft om te bepalen of uw bezoekers klanten worden of niet.

Door te kiezen voor een op maat gemaakte website, kunt u rekenen op een uniek ontwerp in combinatie met aangepaste webapplicaties die zijn afgestemd op uw behoeften en zakelijke specificaties.

Waarom voor maatwerk kiezen?

Een gepersonaliseerd ontwerp zal uw website een unieke uitstraling geven en uw bedrijf positioneren als een authentiek online merk. Indien u een website wilt die uw identiteit communiceert naar uw klanten toe, uw gebruikers voorziet van een heleboel functionaliteit, die u onderscheidt van de concurrentie en in lijn is met uw bedrijfsmodel, dan is maatwerk de juiste keuze.

Enkele van de voordelen van onze op maat gemaakte oplossingen:

  • U heeft de volledige controle over het ontwerp en de functionaliteit. Deel uw ideeën en visie met ons (ongeacht hoe gek of onbereikbaar u denkt dat ze zijn) en we doen er alles aan om de beste oplossing te bedenken die aan uw eisen en uw wensen voldoet. We werken nauw met u samen en staan altijd klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan.
  • Zodra we alles voor mekaar hebben, zijn de mogelijkheden voor uw bedrijf eindeloos. U wilt niet dat uw website op die van tientallen anderen lijkt, aangezien dit een negatieve invloed kan hebben op uw imago en zelfs uw merk onzichtbaar kan maken voor uw doelpubliek. Het is onze missie om een ​​website te bouwen die hoofden doet draaien en u trots maakt, ook al duurt het misschien iets langer dan bij conventionele webontwikkelingsplatformen.
  • Uw eindklanten zijn onze prioriteit. Dit betekent dat we alles in het werk stellen om de pijnpunten van uw klanten volledig te begrijpen en de structuur van de website specifiek op hun behoeften af ​​te stemmen. Of met andere woorden: ze krijgen een complete en unieke digitale ervaring aangeboden, wat op zijn beurt meer trouwe en terugkerende bezoekers voor u betekent.

Hoe doen we het?

Ons beproefde en stapsgewijze proces voor de ontwikkeling van maatwerkwebsites stelt ons in staat om even toegewijd te zijn bij elk project dat we aannemen en onze uiterste best te doen.

01

Analyse van uw bedrijf

We doorgronden uw bedrijf, ontdekken wat uw sterktes zijn en promoten uw voornaamste voordelen.

02

Beginnen met de basics

We beginnen door een raamwerk op te stellen voor uw toekomstige website; een basisstructuur en enkele algemene richtlijnen om te bepalen hoe het eruit gaat zien.

03

Ontwikkeling en personalisatie van het ontwerp

Tijdens deze fase van het proces concentreren we ons op het ontwerp van uw unieke visuals die de belangrijkste aspecten van uw merk naar uw klanten toe zullen communiceren.

04

Integratie an het ontwerp

Nadat we klaar zijn met het ontwerp, beginnen we de code te schrijven die het in leven zal brengen en zorgen we ervoor dat alles goed op elkaar is afgestemd.

05

Testversie

Nadat we de laatste hand hebben gelegd aan het ontwerp, maken we een testversie van de website en controleren we of alles volgens plan werkt.

06

Lancering

Wanneer alles goed werkt en er geen problemen zijn, configureren we de server en lanceren we de website online.

Wilt u een unieke, goed presterende, responsieve en compacte online aanwezigheid?

Laten we samen bouwen aan het succesverhaal van uw merk.

Ja, dat wil ik!